PER QUÈ ELS NOSTRES HORTS SÓN AIXÍ?

EL SISTEMA HORTALJARDÍ

Un hort es pot fer de moltes maneres. Per fer créixer verdures, només cal un tros de terra, llavors i aigua. Sembla molt senzill, i de fet ho és, però per aconseguir bones collites sense dificultats s’ha d’escollir un sistema de conreu que ens ajudi a evitar tots els esforços innecessaris.  

Hortaljardí acabat de plantar

A Hortaljardí hem dissenyat els nostres horts a partir de l’experiència de més de 30 anys provant les més variades tècniques de cultiu. En tot aquest temps hem après que no hi ha un sistema perfecte ni solucions màgiques. Hi ha tècniques molt efectives que exigeixen una notable experiència i dedicació. Altres solucions només aconsegueixen bones produccions gràcies als adobs químics i a l’ús de pesticides, fungicides i herbicides de síntesi.

Un dels nostres horts de prova

Després de molts assajos hem trobat un disseny que ens permet gaudir dels nostres horts domèstics, de manera sostenible i amb molt poc esforç. Per aconseguir-ho ens vam marcar uns objectius, vam valorar moltes opcions i hem escollit les solucions que ens han semblat més efectives.

ELS NOSTRES OBJECTIUS:

 1. Posar a l’abast de tothom el cultiu ecològic.
 2. Aconseguir una bona producció de manera senzilla i sense gaire esforç.
 3. Fer hort sostenible que consumeixi molt poca aigua.
 4. Dissenyar un hort bonic que s’integri al paisatge del jardí.
 5. Reunir la majoria dels elements necessaris en un kit.
 6. Oferir un hort amb materials de qualitat a un preu econòmic.
Un dels nostres primers horts

Amb aquests objectius, el 2019 vam dissenyar els primers prototips d’Hortaljardí deixant-los en mans de persones que no tenien cap experiència en el conreu de verdures. El gran èxit d’aquests horts ens ha animat a compartir aquesta aventura amb totes les persones interessades a cultivar verdures fresques al jardí de casa.

7 comentaris a “PER QUÈ ELS NOSTRES HORTS SÓN AIXÍ?”

  • Thank you very much for your comment. It encourages us to continue with the project. You can follow us on Instagram @hortaljardi to see the evolution of our gardens. Now in Barcelona it is extremely hot and with very little water our gardens are growing very well.

   Respon

Deixa un comentari

Item added to cart.
0 items - 0,00